STAALBOUW

Het ontwerpen van constructies en systeeminstallaties is dagelijks kost voor ons team. Graag bieden wij een totaalconcept en verzorgen maatwerk van A t/m Z. Het maken van de gewenste producten begint met het ontwerp. Het tekenen en construeren is een belangrijk deel van het uitvoeren van de maatwerk opdrachten. Dit voeren wij dan ook zelf uit. Nauw overleg met de opdrachtgever en vakkundigheid staat hierbij centraal. Samen komen wij tot optimale ontwerpen en ideeën. Met de juiste kennis ontwerpen wij de meest uiteenlopende constructies. Van eenvoudig tot complex.

Solidworks, Autocad en Inventor voor 2D en 3D tekenwerk

Bij het tekenwerk maakt onze engineer gebruik van de programma’s Solidworks, Autocard en Inventor. Met gebruikmaking van deze programma’s krijgen de constructies op een heldere en efficiënte wijze vorm. We creëren zo verbluffend mooie ontwerpen en zorgen voor een goede voorstelling van de te ontwikkelen constructies. Een ontwerp in 3D geeft namelijk een realistisch beeld van het eindresultaat.  Indien wenselijk leveren we bij de gedetailleerde 3D modellen hoofd- en detailberekeningen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

 

Voor freeswerk gebruiken wij Flexi, Corel of illustrator

 

Om mooi presentatie te krijgen gebruiken wij programma’s 3D Max en Photoshop

Meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag denken wij actief mee over de meest efficiënte bouwoplossingen voor onze klanten.

Wij werken met: